Vogelenzangstraat 20-1 – Amsterdam

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
45 m2
Oppervlakte
45 m2
Meubel type
Gestoffeerd
Inrichting type
Kaal
Koopprijs
€ 395.000,- k.k.

**UNFORTUNATELY IT IS NOT POSSIBLE TO SCHEDULE ANYMORE VIEWINGS**

In het midden van de bruisende en populaire Hoofddorppleinbuurt bieden wij een charmant 3-kamer appartement (45 m²) aan! Het appartement bevindt zich op eigen grond op de eerste verdieping met een balkon.

Indeling:

Gezamenlijke entree, appartement op de eerste verdieping. Toegang tot de hal met meterkast en toegang tot alle kamers. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte woonkamer en open keuken in een L-vorm. De open keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis met oven/magnetron, ijskast met vriesvak, vaatwasser en afzuigkap.

De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Beide kamers hebben toegang tot het balkon, waar je heerlijk rustig kunt zitten. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is uitgerust met een inloopdouche, toilet, wastafel en een handdoekradiator.

Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) Vogelenzangstraat 20:
De V.v.E. is gezond en actief. Het beheer, financiën en technisch onderhoud worden uitgevoerd door de (3) leden zelf. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen momenteel €75, inclusief de opstalverzekering en de reservering voor onderhoud.

Locatie:
De Vogelenzangstraat ligt om de hoek van de Westlandgracht, in de populaire Hoofddorppleinbuurt in het Zuid-district. Niet alleen zijn er talloze restaurants, lokale winkels en cafés in de directe omgeving, je kunt ook binnen enkele minuten naar het centrum, het Vondelpark en het Rembrandtpark fietsen. Zelfs het Amsterdamse bos is op fietsafstand. Met het Hoofddorpplein om de hoek heb je ook goede verbindingen met het openbaar vervoer. De metrohalte Heemstedestraat is ook op 5 minuten fietsafstand, waar metrolijnen 50 en 51 zeer regelmatig rijden. De Ring is ook binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Hier woon je rustig met een mooi uitzicht in een levendige buurt met alles binnen handbereik. Een ideale locatie!

Details:

– Woonoppervlakte 44,94 m² (gemeten volgens NEN2580);
– Balkon van 6 m²;
– Gelegen op EIGEN GROND;
– Eerste verdieping;
– 2 slaapkamers;
– Centraal gelegen in de bruisende en populaire Hoofddorppleinbuurt;
– Goed geïsoleerd, energielabel C;
– Bouwjaar rond 1930;
– Dubbele beglazing overal;
– Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer;
– Oplevering in overleg, kan snel worden geregeld;

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar de adviseur van de verkoper. Wij raden aan om een deskundige makelaar in te schakelen die u door het aankoopproces zal begeleiden. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot de woning, raden wij u aan deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankoopmakelaar en zelfstandig onderzoek uit te voeren. Als u geen professionele vertegenwoordiger inschakelt, beschouwt u zichzelf voldoende bekwaam, volgens de wet, om alle belangrijke zaken te overzien.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is gemeten door een professionele organisatie, en eventuele afwijkingen in de opgegeven metingen kunnen niet worden toegeschreven aan AmsterHomes. De koper verklaart de mogelijkheid te hebben gekregen om zijn eigen NEN 2580-meting uit te voeren.

Plattegronden