Van Nijenrodeweg 92 – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.000,- per maand
Eigenschappen
Huurprijs
€ 2.000,- per maand
Status
Beschikbaar
Gebruiks oppervlakte
87 m2
Inhoud
260 m3
Aantal slaapkamers
2
Jaar
1966
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd

Om de hoek van het WTC Amsterdam, de Zuidas en de VU ligt dit luxe gerenoveerde 3 kamer appartement met groot balkon op het zuiden. Het appartement (ca. 90m2) dat bereikbaar is via de lift, is gelegen op de 5e verdieping van het complex. Voor het gebouw is, middels het vergunningenstelsel, voldoende parkeergelegenheid. Op dit moment geldt er geen wachttijd voor het aanvragen van een vergunning.

Het appartement is instapklaar en voorzien van fraaie eiken houten lamel-parket vloer afgewerkt met een hoge witte plint en een vlonderterras op de balkons.

De indeling van het appartement is als volgt: entree, lange gang met meterkast uitmondend in de living annex woonkeuken; de keuken is gesitueerd aan de voorzijde voorzien van hoogglans witte kasten, composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur, aan de achterzijde het zitgedeelte met toegang tot het balkon op het zuiden. Hoofdslaapkamer gelegen aan de voorzijde, luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet met fontein en toegang tot een kleiner balkon aan de voorzijde. Tevens een separate wasmachine- drogerruimte met 120 liter boiler. Aan de achterzijde is de 2e slaapkamer gelegen.

Het appartementencomplex dat gebouwd is omstreek 1963 is door de jaren heen goed onderhouden en op sommige punten grondig gerenoveerd. Zo is er een lift aanwezig en is er op de begane grond een afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau gecreëerd.

Het appartement is centraal gelegen: openbaar vervoer (station Amsterdam RAI en Zuid WTC) en uitvalswegen (ring A10, A9) liggen op korte (loop)-afstand. Eveneens op loopafstand van het appartement treft u het moderne winkelcentrum Groot Gelderlandplein met tal van producten en diensten.

Specificaties:
– Per direct beschikbaar
– 90m2
– 2 slaapkamers
– Twee balkons
– Gemeubileerd