Van Nijenrodeweg 62 – Amsterdam

Koopprijs
€ 295.000,- k.k.

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
1
Gebruiks oppervlakte
34 m2
Meubel type
FURNITURE_OPTIONAL
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.

Luxe gerenoveerd studio appartement met zonnig balkon op het zuiden, vrij uitzicht en loopafstand van Gelderlandplein / Zuidas.

De woning is gelegen op de 6e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met lift.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten gemeenschappelijke entree, brievenbus, lift, trappenhuis en berging.

Zesde verdieping:
Entree van het appartement in de lichte woonkamer en de volledig ingerichte open keuken met koel/vries combi, magnetron/oven combi, vaatwasser en inductiekookplaat met afzuiging. De woonkamer biedt toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Via een fraaie schuif separatie betreedt u het slaap gedeelte met smoked spiegelwand en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, handdoek radiator, wastafelmeubel en toilet.

Een grote pré van deze woning is dat er zich in de woon- en slaapkamer veel inbouwkasten bevinden. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

De berging (fietsen, koffers etc.) bevindt zich op de begane grond eveneens uitgerust met een kastenwand welke ter overname is tezamen met alle andere meubels.

Bijzonderheden:
– 33,50 m2 NEN2580 gemeten;
– Energielabel D;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Professioneel beheerde VVE met een maandelijkse bijdrage van € 83,60;
– Verwarming middels centrale blokverwarming, maandelijks voorschot € 50,-
– Volledig gerenoveerd in 2018;
– Meubels ter overname;
– Appartement is geheel voorzien van dubbel glas en heeft een elektrische boiler;

Omgeving:
Dit appartement is gelegen in het hart van Buitenveldert. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse winkels aan de Kastelenstraat. De woning is gelegen in een groene buurt met het Amsterdamse Bos en Amstelpark op 5 minuten fietsen. Naast basisscholen zijn er ook meerdere kinderdagverblijven nabij de woning waardoor het een kindvriendelijke woonomgeving is. Winkelcentrum Groot Gelderlandplein, het Stadshart in Amstelveen en de Beethovenstraat bevinden zich op fietsafstand. Tramlijn 5/25 en buslijnen 62/463 en N84 stoppen in de directe omgeving. De snelwegen A10, A2 en A9 zijn goed bereikbaar.

DISCLAIMER
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle afmetingen en oppervlakten zijn indicatief. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn. Ten aanzien van deze woning is ons kantoor de makelaar van de verkoper.

Plattegronden