Stadionweg 160-H – Amsterdam

Huurprijs
€ 3.550,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
3
Gebruiks oppervlakte
120 m2
Inrichting type
Gestoffeerd
Huurprijs
€ 3.550,- per maand

Op een unieke locatie in Amsterdam-Zuid verhuren dit hoogwaardig gerenoveerde begane grond appartement (ca. 120m²) met drie slaapkamers en drie badkamers!

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een open keuken met inductieplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Vanaf de hal is er toegang tot de masterbedroom aan de voorzijde met fraaie walk-in closet en open badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een praktische inbouwkast. De tweede badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een ligbad en een dubbele wastafel. Tot slot bevindt ook de derde slaapkamer zich aan de achterzijde en heeft deze slaapkamer een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Het terras is aan de achterzijde gelegen en bereikbaar vanuit beide slaapkamers.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht, ca 120m²
– Drie slaapkamers en drie badkamers
– Terras op het noorden
– Niet geschikt voor woningdelers
– Berging in de onderbouw
– Twee maanden waarborgsom
– Blokverwarming
– Exclusief maandelijkse bijdrage van €190,48 (inclusief stookkosten en warm water)
– Parkeren via vergunningstelsel
– Beschikbaar per 1 oktober 2023

Plattegronden