Stadionweg 158-hs – Amsterdam

Huurprijs
€ 3.650,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
120 m2
Meubel type
Gestoffeerd
Inrichting type
Kaal
Huurprijs
€ 3.650,- per maand

Hoogwaardig gerenoveerde begane grond woning met 2 slaapkamers en patio terras in perfect onderhouden Muzenhof complex in Oud Zuid.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer spreid zich over de hele lengte van de woning en is voorzien van een open keuken met inductieplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Vanaf de hal is er toegang tot de masterbedroom aan de achterzijde met ruimte voor een walk-in closet. De ruime badkamer met dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. In de hal is een kast gemaakt voor de wasmachine / droger een separaat toilet. Het terras is aan de achterzijde gelegen en bereikbaar vanuit de keuken.

Ligging
Het appartement ligt om de hoek van de Beethovenstraat en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken alsmede diverse delicatessenwinkels, supermarkten en restaurants. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10.

Stadionweg:
Een stadion is reeds vanaf de tijd van de Grieken een wedstrijdveld met excentrisch oplopende zitplaatsen. De weg loopt langs de plaats waar tijdens de benoeming in 1922 het stadion stond (ter hoogte van de huidige Amazonestraat). Het stadion aan het plein is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca 120m²
– Twee slaapkamers
– Terras op het noorden
– Niet geschikt voor woningdelers
– Berging in de onderbouw
– Twee maanden waarborgsom
– Blokverwarming
– Exclusief voorschot maandelijkse bijdrage van € 258,47 voor stookkosten en warm water
– Parkeren via vergunningstelsel
– Beschikbaar per 1 mei 2024

Plattegronden