Stadionkade – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
120 m2
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd
Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Ruim en luxueus gemeubileerd appartement in Amsterdam Zuid.

Indeling:
Gemeenschappelijke trap naar de tweede verdieping. Binnenkomst in de hal.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van alle gemakken (vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, magnetron). Vanuit de keuken is toegang tot het balkon mogelijk.

De ruime en lichte woonkamer is door ensuite deuren met glas in lood gescheiden van de eetkamer. De woonkamer is zeer comfortabel ingericht. De grote ramen bieden een wijds uitzicht over het Amstelkanaal. De eetkamer is voorzien van een klassieke eettafel en biedt plaats voor 6 personen.

Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers. De master bedroom heeft een badkamer ensuite die ook te bereiken is via de hal. De badkamer is voorzien van een bad, regendouche en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig. Naast de badkamer bevinden zich de wasmachine en droger.

– Beschikbaar per 01/08/2022
– Gemeubileerd
– Huurprijs is inclusief service kosten
– Service kosten (€ 300,-) zijn inclusief woonvoorzieningen (Gas/water/licht, internet/TV)

Omgeving:
Het pand bevindt zich op de hoek van de Beethovenstraat, een van de meest veelzijdige straten in Amsterdam met hoogstaande horecagelegenheden en winkels. De Stadionkade zelf is een eenrichtingsverkeer straat waardoor je net buiten de drukte woont.