Silodam 405 – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.650,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
80 m2
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd
Huurprijs
€ 2.650,- per maand

Volledig gemeubileerd modern en zeer licht dubbel benedenhuis met twee slaapkamers met uitzicht over het IJ, de NDSM-werf en de Oude Houthaven

***LET OP: beschikbaar per 5 febr en bezichtiging aanvragen alleen online***

Indeling:
Gemeenschappelijk entree met toegang tot de woning op de begane grond.
Entree, hal met meterkast en toilet. Op deze verdieping bevindt zich gelijk de badkamer en toegang tot beide slaapkamers. Via beide slaapkamers is een additionele werkruimte bereikbaar middels schuifdeuren.

Middels trap naar beneden bereik je de zeer lichte woon- /eetkamer met open keuken en uitzicht over het water. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Op de 7e verdieping is er een groot gemeenschappelijk terras genaamd “het Kraaiennest” met een adembenemend uitzicht op de Pontsteiger en het IJ. Ook zijn er een gemeenschappelijke sportruimte, bibliotheek, speelruimte en een aanlegsteiger.

– Beschikbaar per 5 febr
– Energielabel A
– Contract model B (max 24mnd)

Ligging:
De Silodam is een unieke plek in Amsterdam, gelegen aan de rand van de Houthavens met vrij uitzicht over het IJ. De omgeving is een mix van historische en moderne gebouwen die naadloos samenkomen.

Het appartement ligt op een steenworp afstand van de gezellige Jordaan, de Noordermarkt, de Haarlemmerstraat, het Centraal Station en de veerpont naar de NDSM-werf in Noord. Je vindt hier een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Het Westerpark ligt om de hoek, perfect voor een zomerse wandeling of barbecue. Het stadstrand ‘het Stenen Hoofd’ ligt naast de deur en is een populaire plek voor veel Amsterdammers om een duik te nemen in het IJ. Bovendien zit je eerste rang bij het Sail-spektakel, dat eens in de vijf jaar plaatsvindt. De tiende editie is gepland voor augustus 2025.

De bereikbaarheid is uitstekend, met een snelle toegang tot de Ringweg A10. De verbinding met het openbaar vervoer is ook gunstig, met Amsterdam Centraal op loopafstand. Kortom, De Silodam biedt een rustige en centrale locatie, dicht bij alle faciliteiten die Amsterdam te bieden heeft.