‘s-Gravelandseweg 6 – Weesp

Huurprijs
€ 6.595,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
4
Gebruiks oppervlakte
257 m2
Oppervlakte
2.500 m2
Meubel type
FURNITURE_OPTIONAL
Huurprijs
€ 6.595,- per maand

Rijks monumentale half vrijstaande villa ‘America’ nabij Amsterdam met ruim perceel.

Riant wonen op minder dan 30 minuten van Amsterdam Zuid en into nature? Dan is dit wellicht je kans!

De villa, omstreeks 1760 gebouwd, is gelegen op een fantastisch en ruim perceel van bijna 2000m2. De woning van maar liefst 257m2 (NEN-gemeten) is door zijn vele kamers perfect voor een groot gezin of voor mensen die tegenwoordig veel thuis werken.

De tuin wordt maandelijks onderhouden door een specialist en is inbegrepen in de huurprijs.

Via de hoofdingang toegang tot de statige hal. Via deze hal is er toegang tot een slaapkamer met en-suite badkamer, ruime wc, woonkamer en de trappen naar de slaapkamers en ruime woonkeuken in het souterrain.

De ruime en lichte living bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een open haard. Door de grote ramen heeft de woonkamer een aangename lichtinval en een mooi uitzicht over de Vecht.

De royale woonkeuken is gelegen in het soutterain en heeft een eigen toegang naar de tuin aan de zijkant van de woning. Een grote eettafel is aanwezig, ideaal voor diners. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is een berging aanwezig en een separate wc in het souterrain. De tuin is zoals gezegd riant en prachtig aangelegd met diverse bomen, stukken gras en een eigen kroeg de ‘Kakelhof”. En niet geheel onbelangrijk veel privacy en zon!

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers. Twee daarvan met een en-suite badkamer. De ruime masterbedroom beschikt over een hele ruime en-suite badkamer en genoeg kastruimte. Vanuit deze kamer heb je een prachtig uitzicht over de tuin aan de voorzijde en de Vecht.

Bijzonderheden:

– Gemeubileerd is mogelijk
– Gestoffeerd is mogelijk
– Twee maanden waarborgsom
– Kosten (jaarlijks € 15.000,-) voor tuinman zijn inbegrepen in huurprijs
– Kosten gas zijn inbegrepen in huurprijs

Op fietsafstand bevindt zich het historische centrum van Weesp met horecagelegenheden en winkels. Weesp biedt een scala aan sportaccommodaties, scholen, kinderopvang en het NS-station (vanwaar Amsterdam Zuid (Zuidas) slechts 16 minuten reizen is, Amsterdam CS 17 minuten en Schiphol 22 minuten). Inde directe nabijheid bevinden zich uitvalswegen richting Amsterdam, AMC, Schiphol, Utrecht, Hilversum, etc

Meetinstructie
Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van The Agency Amsterdam en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

Uiteraard is alle informatie door AmsterHomes zorgvuldig samengesteld desondanks aanvaard AmsterHomes geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plattegronden