Prinsengracht 1069 – Amsterdam

Huurprijs
€ 3.750,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
142 m2
Inrichting type
Gestoffeerd
Huurprijs
€ 3.750,- per maand

Hoogwaardig gerenoveerde benedenwoning met tuin aan de Prinsengracht, om de hoek van de Amstel en de Utrechtsestraat.

– for English, please see below –

Het pand “De Kroonprins” is gesitueerd aan een rustig deel van de Prinsengracht en is recentelijk geheel gerenoveerd. Achter de monumentale gevel bevinden zich ruime, comfortabele appartementen die bereikbaar zijn per lift en zich laten lenen voor ultiem woonplezier.

Indeling:
Entree van de woning in het souterrain via het gemeenschappelijke trappenhuis of met de lift. Via de hal met garderobe zijn de woonkamer, slaapkamers, wasruimte en het separate toilet te bereiken.
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en vormt een geheel met de open keuken. Van hieruit is ook het zonnige terras te betreden, dat zich in de rustige binnenplaats van het pand bevindt.
Dankzij de vele (dak)ramen is er veel daglicht in de woning. De keuken beschikt over alle hedendaagse inbouwapparatuur, voldoende opbergruimte en heeft een ruim eiland waar ook aan gezeten kan worden.
De woonkamer is voorzien van sfeervolle daklichten en een gashaard.
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de slaapkamers en badkamers. De en suite badkamers beschikken over een regen- en handdouche, wastafel, handdoekradiator en toilet.

– tuin
– gashaard
– lift
– unieke rust aan de gracht
– beschikbaar per 10 oktober

Omgeving:
Het pand is gelegen aan de rand van de Grachtengordel, om de hoek van de populaire Utrechtsestraat en de Amstel. Een ruim aanbod aan voorzieningen waaronder winkels, cafés, restaurants en culturele etablissementen bevindt zich op loopafstand.

Bereikbaarheid:
De woning is zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Om de hoek van uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10) en zowel NS station Centraal, RAI/Zuid WTC als het Amstel Station zijn op fietsafstand gelegen. Om de hoek vindt u op zowel de Utrechtsestraat als het Frederiksplein haltes voor tram, bus en de Noord-Zuidlijn.

Voor het maken van een afspraak voor een (video-)bezichtiging kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

—————————————————————————————————————————————————————————

– English –

High end renovated ground floor apartment with garden at the Prinsengracht, around the corner from the Amstel and the Utrechtsestraat.

The building “De Kroonprins” is located on a quiet part of the Prinsengracht and has recently been completely renovated. Behind the monumental facade are spacious, comfortable apartments that are accessible by elevator and are suitable for ultimate living pleasure.

Layout:
Entrance of the house in the souterrain by the communal staircase or elevator.
The living room, bedrooms, laundry room and separate toilet can be reached via the hall with wardrobe.
The living room is located at the rear of the apartment and forms a whole with the open kitchen. From here you can also enter the sunny terrace, which is in the quiet courtyard of the property.
Thanks to the many (roof) windows, there is a lot of daylight in the house. The kitchen has all modern appliances, plenty storage space and has a spacious island where you can also sit at.
The living room is equipped with skylights and a gas fireplace.
At the front of the apartment are the bedrooms and bathrooms. The en suite bathrooms have a rain and hand shower, sink, towel radiator and toilet.

– garden
– gas fireplace
– elevator
– unique peace at the canal
– available per October 10th

Surroundings:
The property is located on the edge of the Grachtengordel, around the corner from the popular Utrechtsestraat and the Amstel. A wide range of facilities including shops, cafés, restaurants and cultural establishments is within walking distance.

Accessibility:
The property is easily accessible both by car and by public transport. Around the corner from roads with connection to the ring road (A2 and A10) and both NS Central Station, RAI / South WTC and Amstel Station are within cycling distance. Around the corner you will find stops for tram, bus and the Noord-Zuidlijn on both Utrechtsestraat and Frederiksplein.

Please feel free to contact us at any time to make an appointment for a (video) viewing.

Plattegronden