President Kennedylaan 120-hs – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.700,- per maand
Eigenschappen
Huurprijs
€ 2.700,- per maand
Status
Beschikbaar
Gebruiks oppervlakte
125 m2
Oppervlakte
125 m2
Inhoud
350 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Jaar
1934
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd

Modern gerenoveerd en gemeubileerd dubbele benedenwoning met ruime tuin en veranda in de Rivierenbuurt.

Indeling:
Entree van de woning op de begane grond. Binnenkomst in de ruime, lichte hal die toegang biedt tot de woonkamer, werkkamer, apart toilet en trap naar het souterrain.
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en vormt een geheel met de open keuken met ruim eetgedeelte. Vanuit de keuken is door openslaande deuren de veranda te betreden, via welke je voorts ook de tuin kunt inlopen.
Door de riante raampartijen bij zowel de woonkamer als in de keuken is er veel daglicht in de woning. De keuken beschikt over alle hedendaags benodigde inbouwapparatuur, waaronder een 6-pits gasfornuis met oven van Boretti, aparte magnetron, afwasmachine, koelkast en vriezer. Daarnaast heeft de keuken een groot werkblad en veel opbergruimte. Dankzij de ramen heb je zowel daglicht als uitzicht tijdens het koken.
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een klassieke houtkachel en een evenwichtige mix van moderne en tijdloze meubels.
In het souterrain van de woning bevindt zich de grote slaapkamer met inloopkast en voldoende ramen, grenzend aan de tuin. Naast deze kamer zit een tweede, kleinere slaapkamer. Aan de voorzijde van het souterrain bevindt zich de badkamer.
De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, handdoekradiator en voldoende opbergruimte.

– beschikbaar per 1 oktober voor 1 jaar met optie tot verlenging
– 125 m2
– gemeubileerd
– tuin
– veranda
– 2 slaapkamers + 1 werkkamer

Omgeving:
De President Kennedylaan is gelegen in de Rijnbuurt Oost. Deze wijk heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt in verhouding tot de bevolkingsdichtheid.

De woning is gelegen aan een rustige, ruime straat met voldoende parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met diverse voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van station Amsterdam Amstel. Daarnaast is de nabijgelegen uitvalsweg Ring A10 op slechts 2 minuten rijden.