Marnixstraat 233-3L – Amsterdam

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Eigenschappen
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Gebruiks oppervlakte
27 m2
Inhoud
93 m3
Aantal slaapkamers
1
Jaar
1993
Inrichting type
Gestoffeerd

Goed ingedeeld studio-appartement gelegen op eigen grond in de bruisende en populaire Jordaan.

Indeling:

Toegang middels het gemeenschappelijke trappenhuis naar de derde etage van deze op de hoek gelegen woning.
Bij binnenkomst stapt u de ruime woonkamer met open keuken binnen. Door de gunstige hoekligging heeft de woning een fijne lichtinval.
De woonkamer biedt toegang tot de knusse slaapkamer en de badkamer die is voorzien van wastafel, douche, toilet en wasmachine-aansluiting.

Deze woning is gelegen in de populaire Jordaan en is op loopafstand van leuke winkelstraten zoals: de Haarlemmerstraat, de Westerstraat, de Lindengracht en de Noordermarkt. In de buurt bevinden zich veel trendy restaurants, cafés, winkels & boetiekjes. In de buurt zijn ook veel typische Jordanese winkels te vinden zoals een kaasboer, een warme bakker en een slager.

De bereikbaarheid van de woning is uitstekend. Amsterdam Centraal Station bevindt zich op ca. 5 minuten fietsafstand, en trams 3 en 5 en bussen 18, 21 en 22 (richting o.a. het centrum en de stations Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid en Sloterdijk) bevinden zich voor de deur en op korte loopafstand. Met de auto zijn ringweg A10, A1, A2 en A4 binnen enkele autominuten bereikbaar.

– Gelegen op eigen grond
– Servicekosten VVE bedragen €77,50 per maand
– Levering in overleg
– Geheel voorzien dubbel glas
– Niet bewoners clausule aanwezig

Plattegronden