Koninginneweg 212-1 – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
80 m2
Oppervlakte
80 m2
Inrichting type
Gestoffeerd
Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Gestoffeerd twee slaapkamer en twee badkamer appartement in het populaire Amsterdam Oud-Zuid.

Indeling

Middels de gemeenschappelijke royale trapopgang met intercominstallatie naar de eerste verdieping.
Na de toegangsdeur van het appartement wordt de centrale gang bereikt. De woonkamer met erker en frans balkon is een oase van licht. De nieuwe trendy open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Beide slaapkamers zijn ongeveer 13 vierkante meter met elk een badkamer met inloopdouche.

Alles in het appartement is vernieuwd volgens de laatste normen. Tevens zijn alle ramen, deuren en kozijnen vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. Door het gehele appartement zijn LED inbouwspots en een eikenhouten lamelparket planken vloer.

Ligging

Het appartement is gelegen aan het eind van de Koninginneweg, de westzijde van stadsdeel Oud Zuid nabij de Amstelveenseweg. Zowel de Zuidas als het Centrum van Amsterdam zijn op 15 minuten fietsafstand bereikbaar en het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur. In de buurt zijn op loopafstand winkels bereikbaar voor de dagelijkse boodschappen, iets verder is de Cornelis Schuytstraat wat het centrum is van stadsdeel Oud Zuid met allerlei etablissementen en een compleet winkelaanbod.

Bijzonderheden:

– Gerenoveerd;
– Twee gelijkwaardige slaapkamers en twee badkamers;
– Gestoffeerd;
– Beschikbaar per direct
– NIET GESCHIKT VOOR DELERS