Kerkstraat 51-1 – Amsterdam

Huurprijs
€ 1.800,- per maand
Eigenschappen
Huurprijs
€ 1.800,- per maand
Status
Verhuurd
Gebruiks oppervlakte
72 m2
Inhoud
202 m3
Aantal slaapkamers
2
Jaar
1736
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd

Gemeubileerd duplex appartement met twee slaapkamers in hartje Amsterdam.

***Bezichtiging aanvragen alleen online***

Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft toegang op de eerste verdieping. Bij binnenkomst entree tot de woon/eetkamer. Door de grote raam partij komt er een hoop natuurlijk licht binnen. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals o.a. 5-pits gasfornuis, ijskast, vaatwasser en afzuigkap.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde op de eerste verdieping. De tweede slaapkamers is te bereiken middels de inpandige wenteltrap naar de woonkamer gelegen op de tweede verdieping. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de tweede slaapkamer.

Locatie:
Het appartement is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich het Leidseplein, Koningsplein en de Leidsegracht. In de omgeving ook een veelvoud aan gezellige terrassen, winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Vanaf de Marnixstraat en het Leidseplein meerdere trams richting Zuid en het centraal station. Het appartement ligt op loopafstand vanaf het Vondelpark en de grachtengordel.

Kenmerken:

Huurprijs exclusief gas, water, elektra, tv en internet
Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur
Slaapkamers: 2
Perfecte locatie in het centrum
Eigenaar behoudt zich het recht van gunning
Oplevering per 01/10/2021
Gemeubileerd