Funenpark 182-2 – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
2
Gebruiks oppervlakte
100 m2
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd
Huurprijs
€ 2.750,- per maand

Modern en goed ingedeelde appartement van ca. 100 m2 op de eerste met 2 royale slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer en separaat toilet. Deze smaakvolle woning is gelegen in een nieuwbouwcomplex uit 2008, wat u optimale (geluids)isolatie en comfort biedt. Vanwege de ligging aan een groenstrook heeft u veel privacy en vrij uitzicht. De woning beschikt over een grote raampartijen van vloer tot plafond, een moderne keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer en overal ligt een fraaie eiken vloer.

Het autovrije Funenpark ligt in het centrum van Amsterdam, op de grens van Amsterdam Oost. Een rustige woonomgeving met groen en speelmogelijkheden rondom, en een centrale ligging op 10 minuten van het Centraal Stadion en het Leidseplein. De Czaar Peterstraat en winkelcentrum Brazilië met talloze leuke winkels, supermarkten en horeca zaken liggen om de hoek.
Ook het openbaar vervoer is hier gunstig, precies tussen de stations Muiderpoort en Amsterdam CS en vlakbij diverse tramlijnen. Met de auto zijn de ring A10, A1 en A2 binnen enkele minuten bereikbaar.

SPECIFICATIES

– Huurprijs € 2.750,- per maand inclusief meubels en stoffering.
– Parkeerplek optioneel te huur voor € 275,-
– Levering van gas, elektra, water, tv en internet zijn voor rekening van de huurder.
– Waarborgsom te hoogte van 2 maanden huur.
– Huurperiode maximaal 24 maanden