Cornelis Krusemanstraat 5-1 – Amsterdam

Huurprijs
€ 4.950,- per maand

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
7
Gebruiks oppervlakte
230 m2
Oppervlakte
230 m2
Inrichting type
Gestoffeerd
Huurprijs
€ 4.950,- per maand

NOT AVAILABLE FOR SHARING!!

Uitzonderlijk breed en zeer ruim appartement met 7 slaapkamers!, 2 badkamers, hoge plafonds, eigen opgang en een zonnig dakterras, gelegen in het geliefde Oud-Zuid in de Concertgebouwbuurt. Het appartement is gestoffeerd.

INDELING
Privé entree, trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met separaat toilet (met urinoir) en garderobekast. Zeer royale L-vormige woonkamer en-suite met diverse inbouwkasten en een open keuken aan de achterzijde. Tevens is er een frans balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, grote oven, afzuigkap en magnetron. Losse koel/vries combinatie.
Trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Overloop, met separaat toilet en wasmachine/droger ruimte.
Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen, waarvan de master bedroom toegang geeft tot het balkon (Zuid) en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.
Aan de voorzijde zijn nog twee slaapkamers gelegen.
Trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Overloop met toegang tot het dakterras aan de achterzijde gelegen op het Zuiden. De vijfde slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen. Tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde zijn slaapkamer 6 en 7 gelegen.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de prachtige Concertgebouw, aan het groene Valeriusplein en nabij het Vondelpark. Op loopafstand de ‘Cornelis Schuyt’ met diverse exclusieve winkels en in de nabije omgeving een ruime keuze aan terrassen en restaurants maar ook goed aangeschreven kinderopvang en scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, het winkelaanbod van de P.C. Hooftstraat en Van Baerlestraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds. De woning is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.