Bernissestraat 6-C + PP – Amsterdam

Koopprijs
€ 615.000,- k.k.

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
1
Gebruiks oppervlakte
76 m2
Meubel type
FURNITURE_OPTIONAL
Koopprijs
€ 615.000,- k.k.

Modern en licht appartement (76 m2) met drie Franse balkons die zorgen voor het buitengevoel met lift, berging, inpandige parkeerplaats en algemene fietsenstalling.

INDELING
Vanuit de entree betreed je de lichte woonkamer met open keuken. De grote ruimte maakt het mogelijk deze op verschillende manieren in te richten en de openslaande deuren zorgen voor een fijne lichtinval.
De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koel/vries combinatie, vaatwasser, oven/magnetron combinatie en een gasfornuis. Ook aan opbergruimte geen gebrek, vanuit de keuken is er namelijk toegang tot de wasruimte en een ruime garderobe kast.

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer met badkamer en-suite te bereiken.
De ruime en lichte slaapkamer heeft een goede layout en ook hier vind je een Frans balkon met openslaande deuren.
De badkamer is voorzien van een ligbad, handdoek radiator, inloopdouche, wastafel met meubel en een tweede toilet. Het separate toilet bevindt zich in de hal.
Voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt, is er de berging (3 m2) in de onderbouw, hier bevindt zich ook de eigen parkeerplaats (10 m2).
Daarnaast is er een handig afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond.

Er is een mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer, alternatieve plattegronden zullen worden gestuurd tezamen met alle stukken.

VvE
De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam en is zeer actief. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een MJOP aanwezig.

LIGGING
Bernissestraat 6C is onderdeel van Project Amberhof (2008) in de waterrijke, groene Rivierenbuurt, direct aan de Amstel. In de Maasstraat om de hoek, met haar trendy winkels, hippe restaurants, gezellige cafés en exclusieve delicatessenzaken, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor sport en ontspanning kun je terecht in het Amstelpark, het Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark, welke op loopafstand van het appartement liggen.
Dankzij de nabijheid van diverse uitvalswegen, tram- en bushaltes en Station RAI is het appartement goed bereikbaar.
Het ov brengt je in een kwartier naar Centraal Station en in een half uur naar Schiphol. Met de auto rijd je binnen enkele minuten de Ring A10 op en in tien minuten ben je op de Zuidas.

BIJZONDERHEDEN
– Project Amberhof (2008)
– Mogelijkheid tot het creëren van een extra (slaap)kamer
– Eigen parkeerplaats
– Berging in onderbouw
– Gemeenschappelijke fietsenstalling
– Energielabel A
– Erfpacht canon afgekocht t/m 15-05-2036, aanvraag onder gunstige voorwaarden gedaan.
Canon na 2036 € 1.776,32
– Actieve, professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 2 62,37 per maand
– Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen AmsterHomes niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting te (laten) uitvoeren.