Beethovenstraat 96-4 – Amsterdam

Koopprijs
€ 385.000,- k.k.

Kaart

Street View

Eigenschappen
Aantal slaapkamers
1
Gebruiks oppervlakte
39 m2
Meubel type
FURNITURE_OPTIONAL
Koopprijs
€ 385.000,- k.k.

Goed onderhouden 2-kamer appartement van circa 39 m² gelegen op de bovenste woonlaag. Het appartement is gelegen in de gewilde Beethovenstraat in Amsterdam- Zuid nabij het Beatrixpark.

INDELING
Toegang middels het gemeenschappelijke trappenhuis op de vierde etage.

Vierde verdieping
Entree van de woning op de vierde verdieping. U komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot de alle vertrekken. Direct aan de linkerzijde zijn de bergkast met wasmachine en badkamer gelegen.

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, jacuzzi ligbad, wastafel met meubel, WC en handdoekradiator.

Aan de rechterzijde bevindt zich de slaapkamer. Middels het grote raam komt er veel natuurlijk daglicht de kamer binnen met uitzicht op de monumentale tuin Muzenhof.

Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer met open keuken. De woonkamer met eettafel is goed ingedeeld en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, oven, magnetron en afzuigkap.

DE LIGGING
De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid (voormalig Oud-Zuid) op steenworp afstand van het Beatrixpark. Voor de deur treft u het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat aan (o.a. Albert Heijn, Marqt, Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen en middelbare scholen zijn in de directe omgeving gelegen.

De woning is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC ligt op loopafstand). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) makkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning (vergunninggebied Zuid 2.2 – peildatum maart 2023).

DE VERENIGING
Het betreft hier een appartementsrecht in de Vereniging van Eigenaren Stadionweg 102 hk Beethovenstraat 96 bestaande uit totaal 8 appartementsrechten (7 woningen en 1 winkel). Er is sprake van een actieve VvE en wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer. De servicekosten bedragen circa € 45,- per maand.

De VvE is voornemens om het dak te vervangen. De eventuele benodigde eigen bijdrage t.b.v. dak vervanging zijn voor rekening van koper.

ERFPACHT
Er is sprake van voortdurende erfpacht met een canonverplichting van € 524,88- per jaar (grondeigenaar gemeente Amsterdam). Lopende tijdvak t/m 15 april 2063.

BIJZONDERHEDEN
– Ruime bovenwoning van 38,9 m² (meetrapport aanwezig)
– Courante locatie in Amsterdam Zuid om de hoek van het Beatrixpark
– 2-kamer appartement voorzien van een praktische indeling;
– Géén bovenburen;
– Servicekosten bedragen € 45,- per maand
– Actieve VvE – de VvE wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer B.V.
– Erfpacht bedraagt € 524,88 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000
– Thans geen wachttijd voor een parkeervergunning