Argonautenstraat – Amsterdam

Huurprijs
€ 2.150,- per maand
Beschikbaar vanaf
1 januari 2020
Eigenschappen
Huurprijs
€ 2.150,- per maand
Status
Beschikbaar
Gebruiks oppervlakte
62 m2
Oppervlakte
62 m2
Inhoud
180 m3
Aantal slaapkamers
2
Jaar
1930
Meubel type
Gemeubileerd en stoffeerd
Beschikbaar vanaf
1 januari 2020
Beschikbaar vanaf
1 januari 2020

Stijlvolle gerenoveerde en gemeubileerde woning met twee slaapkamers, dakterras en balkon in de Stadionbuurt, Amsterdam Zuid.

Deze woning is onlangs volledig en zeer hoogwaardig gerenoveerd. Het gehele interieur is nieuw, inclusief de meubels. Binnenkort wordt er nog een privé dakterras geplaatst.

Indeling:
Via de hal heeft u een open verbinding met de woonkamer en keuken. Hierdoor is er daglicht in de hal en voelt de woning nog ruimer. Daarnaast zijn vanuit de hal beide slaapkamers, de badkamer en het separate toilet te bereiken.
De woonkamer is sfeervol ingericht, met een eetgedeelte bij de erker. De open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een gezellige eet-/borrel hoek met zicht naar buiten. Dankzij de vele ramen is dit een zeer lichte woning.
Beide slaapkamers aan de achterzijde verlenen toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer zou ook goed gebruikt kunnen worden als werk- of kledingruimte.
Via het trappenhuis bereikt u de ruime berging en het zeer ruime dakterras, dat binnenkort gerealiseerd wordt.

– 62m2
– 2 slaapkamers
– Balkon
– Dakterras
– Beschikbaar per 01/01/2022

De woning bevindt zich in een rustige binnenwijk in de Stadionbuurt, aan een pleintje met voldoende parkeerruimte. Om de hoek bevindt zich o.a. het Stadionplein, het Olympisch Stadion en Sportpark Olympiaplein. Op steenworp afstand treft u de Zuidas, Station Zuid en de ring A10.