Wijsmullerstraat – Amsterdam

€1.749 /maand (excl.)

Opties

  • Balkon
  • Gestoffeerd

Omschrijving

Volledig nieuw gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en twee balkons in Amsterdam Zuid.

Beschrijving:

De charmante woning is gelegen op de eerste verdieping met aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht op de Floris Vesterstraat, met haar bomen aan beide kanten. Dit uitzicht geeft veel licht en een gevoel van ruimte.

Het appartement is volledig gerenoveerd en is hoogwaardig afgewerkt. In het hele appartement ligt een trendy marmoleum-vloer die bijzonder comfortabel en gebruiksvriendelijk is. De vloeren en plafonds zijn vakkundig geïsoleerd.
Aan de voorzijde is een ruime woonkamer met moderne open keuken. De woonkamer is mooi licht door de drie openslaande dubbele deuren met glas-in-lood bovenramen. Deze geven toegang tot de twee zonnige balkons met elektrische zonneschermen over de hele breedte van het pand.
De L-vormige keuken is voorzien van een composiet-stenen aanrecht en inbouwapparatuur: een 5-pits inductiekookpaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.
Aan de achterkant zijn een grote slaapkamer en een kleinere slaap-/werkkamer, beide met toegang tot het balkon dat zich uitstrekt over de volledige achterzijde van het pand.
In het midden van het appartement is de moderne badkamer met zeer ruime inloopdouche en dubbele wastafel. Er is een separate wc aanwezig.

Locatie:
De Wijsmullerstraat is een van de mooiste en rustigste straatjes in deze omgeving, gelegen tussen de Jacob Marisstraat en de Haarlemmermeerstraat met veel groen en op loopafstand van het Vondelpark. Via de afslagen S106 en S107 ben je binnen een paar minuten op de A10 en A4.

Alle voorzieningen zijn om de hoek zoals winkels en gezellige cafés, terrassen en restaurants (Gent a/d Schinkel, Café Oslo) het Vondelpark en Rembrandtpark. Met de fiets ben je door het Vondelpark in 10 minuten in het Centrum.

Details:
• Oppervlakte circa 55 m2 (indicatief; niet Nen-norm gemeten)
• Verwarming door CV & nieuwe radiatoren
• Na inschrijving recht op 1 parkeervergunning
• Huurprijs per maand Euro 1.750,- Excl
• 2 slaapkamers