Tweede Oosterparkstraat – Amsterdam

€1.650 /maand (excl.)

Opties

  • Gemeubileerd mogelijk

Omschrijving

Modern gerenoveerd en gestoffeerde 75m2 woning te huur nabij Oosterpark.

***Gemeubileerd mogelijk, informeer naar de mogelijkheden***

Dit goed gerenoveerde appartement (nieuwe badkamer met stoomdouche, luxe keuken, nieuwe draai-kiepramen ligt in de rustige Oosterparkbuurt met uitzicht op het mooie en groene Kastanjeplein met om de hoek, 10 seconden lopen, het Oosterpark.

Het appartement heeft een eigen entree; hal, royale woonkamer met veel raampartijen. In het midden is een moderne keuken geplaatst waardoor de living op een speelse manier van het eetgedeelte wordt gescheiden. De grote slaapkamer heeft toegang tot de royale badkamer met een douche (stoomcabine), een toilet en een dubbele wastafel. Het appartement is gerenoveerd in 2015/2016 en is (gemeubileerd, maar dit kan verwijderd worden).

In een kleine straal vanaf de woning vind je leuke restaurants en vele terrassen rond het Oosterpark zoals Bukowski, Hotel Arena, Smokin Barrels, Maxwell, Biertuin en meer…

Het centrum van Amsterdam ligt op nog geen 10 minuten fietsen terwijl je ook zo de stad uit bent voor een sessietje hardlopen langs de Amstel. Daarnaast zeer goede bereikbaarheid met de auto (Parkeerplaats voor de deuren) en het openbaar vervoer.

Boodschappen doe je in de vele winkels in de buurt. De Dappermarkt en het winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat (met o.a. Albert Heijn, H&M, Hema en Douglas) zijn op korte loopafstand.