AmsterHomes
Jacob Obrechtstraat 51
1071KJ Amsterdam

Tel: +31(0)208204421
Mail: info@amsterhomes.com

Bel ons nu op: +31(0)208204421

Meer informatie?
Bel: +31(0)208204421

Verkocht (onder voorbehoud)

Ten Katestraat
Amsterdam

2 slaapkamers • 49 m²

€ 325.000,- k.k.

Verkocht (onder voorbehoud)

 • PlaatsAmsterdam
 • StraatTen Katestraat
 • Prijs€ 325.000,- k.k.
 • Beschikbaarheid-
 • Woonoppervlakte49 m²
 • Slaapkamers2
 • Interieur-

UNIEKE KANS!

Een te renoveren en optimaal ingedeeld appartement (49m²) in de gezellige Ten Katestraat! Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, ruime lichte woonkamer, badkamer, keuken en een balkon.
Neem contact met ons op voor een één-op-één bezichtiging.

INDELING:

Via het gezamenlijke trappenhuis bereik je dit appartement op de eerste etage. Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot alle ruimtes.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is zeer licht door de grote raampartijen.
De keuken is gelegen aan de achterzijde evenals de twee gelijkwaardige slaapkamers. De gelijkwaardige slaapkamers zijn gescheiden van het woongedeelte en liggen aan de rustige achterzijde van het appartement. Iedere vierkante meter wordt dan ook optimaal benut! Het balkon heeft een ligging op het oosten.
De badkamer is van goed formaat en beschikt over een toilet, wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine en droger.

Op de vierde verdieping is een extra kamer van 9m², deze is geen eigendom van het appartement maar is door de VVE in gebruik gegeven. De VVE wordt professioneel beheerd door een externe beheerder Delair Vastgoed BV.

LOCATIE:

De Ten Katestraat ligt in het populaire Hallenkwartier midden in Oud West. Het appartement kijkt uit over de dagelijkse Ten Katemarkt en grenst aan de levendige Hallen. In de Hallen bevindt zich een bioscoop, bibliotheek en natuurlijk de bekende foodhallen. Alle soorten winkels zijn aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en daarnaast vele leuke hippe koffie- en eettentjes. Een bruisende locatie, waar alles op loopafstand is en waar het toch nog betrekkelijk rustig is.

BEREIKBAARHEID:

Met het openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar. Via tramlijn 7 en 17 op de Kinkerstraat ben je binnen 10 minuten op het Centraal Station of in het Centrum/Leidseplein. Om de hoek op de Bilderdijkstraat is er een mogelijkheid om met tramlijn 3 en 12 richting de Pijp en station Amstel te vertrekken. Ook de A10 is met de auto snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

- Geheel voorzien dubbel glas;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 82,- per maand;
- De erfpachtcanon is vastgelegd tot en met 31 maart 2062 met een bedrag van €714,- per jaar
- Ouderdomsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
- Oplevering kan spoedig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Ten Katestraat
  Amsterdam

  2 slaapkamers • 49 m²

  € 325.000,- k.k.

 • Laat je gegevens achter: